Okulumuzun iç,dış,bahçe duvarı boyasını ve tadilatını yapan İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Sn Ekrem İmamoğlu'na ve belediye çalışanlarına Zübeyde Hanım İlk/Ortaokulu ailesi olarak şükranlarımızı sunarız.

Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin daha hijyenik ve enerjik bir ortamda eğitim öğretimlerine devam etmeleri adına; okulumuzun iç,dış,bahçe duvarı boyasını ve tadilatını yapan İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Sn Ekrem İmamoğlu'na ve belediye çalışanlarına Zübeyde Hanım İlk/Ortaokulu ailesi olarak şükranlarımızı sunarız.

15.12.2021 253

15-12-202115-12-202115-12-2021