DÜNYA ÇOCUKLARI OYUNDA/ THE CHILDREN ARE IN THE GAME

Okulumuz 4A ve 4B öğrencileri şubat ayından itibaren dünya çocuklarının oynadığı oyunları oynuyor. Öğrencilerimizin  teknolojiye bağımlı hale gelmesi iletişim becerilerini, okur yazarlık oranlarını ve zihinsel dünyalarını olumsuz etkilemektedir. Bu olumsuzluklardan uzaklaşmaları için arkadaşlarıyla daha fazla vakit geçirmeli ve iletişim kurmalılar.

Dünya çocuklarının ortak dili olan oyunları öğrenerek; hem  temel davranış ve hareket kabiliyetinin farkındalığını oluşturmuş , hem de  kültürel mirası bir sonraki kuşaklara aktarmış olacağız.

Our school 4A and 4B students have been playing the games played by the children of the world since February. Our students' dependence on technology negatively affects their communication skills, literacy rates and mental world. In order to get away from these negativities, they should spend more time and communicate with their friends.

By learning the games that are the common language of the children of the world; We will both create awareness of basic behavior and mobility, and transfer the cultural heritage to the next generations.

16.03.2022 231

16-03-202216-03-202216-03-202216-03-202216-03-2022