Zübeyde Hanım İlkokulu

Vizyon: Anayasamızın başlangıcında yer alan temel ilkelere uygun, · Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, · Gelişen teknolojiyi yakından izleyerek iyinin ölçüsü yoktur düşüncesiyle, · Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında, · Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, · Bilgiye kolayca ulaşabilen, yeni bilgiler üretebilen,ürettiğini paylaşabilen, uygulayabilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak için, VARIZ...

Misyon: Anayasamızın başlangıcında yer alan temel ilkelere uygun, · Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, · Gelişen teknolojiyi yakından izleyerek iyinin ölçüsü yoktur düşüncesiyle, · Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında, · Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, · Bilgiye kolayca ulaşabilen,yeni bilgiler üretebilen,ürettiğini paylaşabilen, uygulayabilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak için, VARIZ... Anayasamızın başlangıcında yer alan temel ilkelere uygun, · Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, · Gelişen teknolojiyi yakından izleyerek iyinin ölçüsü yoktur düşüncesiyle, · Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında, · Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, · Bilgiye kolayca ulaşabilen,yeni bilgiler üretebilen,ürettiğini paylaşabilen, uygulayabilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak için, VARIZ.

Başarılar:

Saatler: 13.10-17.20
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Umudum öğretmenim,İstanbul´u Okuyorum.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: E-twinning.

Belgegeçer - (212) 419 1961

WEB - https://zbeydehanimilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ZÜBEYDE HANIM MAH. 1293/2. SK. NO 5/1 İÇ KAPI NO 1 SULTANGAZİ / İSTANBUL

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Sultangazi ilçe merkezine 4 km, İstanbul Merkeze 17 km uzaklıktadır. 1- İETT: 38Z ZÜBEYDE HANIM MAHALLESİ-BEYAZIT HATTI ile gelindiğinde Şehit Teğmen durağında inilir.2- GAZİOSMANPAŞA - SEKİZEVLER(BARAJ YOLU) dolmuşları okulumuzun aşağısından geçmektedir. 3- TOPKAPI-GAZİ MAH. veya EDİRNEKAPI-GAZİ MAH. dolmuşlarıyla gelip "Eski Karakol" mevkiinde inilerek Kazım Karabekir Caddesi üzerinden 400 m(5dk) yüründüğünde okulumuza ulaşılabilir.Zübeyde Hanım Mahallesi, 1293/1. Sk. No:5, 34260 Sultangazi/İs

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Kaymakamlığını 7 km. uzaklıkta. Zübeyde Hanım Mahallesi´nde bulunmaktadır.